Kalkulator registracije vozila - vaša baza korisnih informacija

Kalkulator registracije vozila logo

Politika privatnosti

Ova politika privatnosti ("politika") će vam pomoći da razumete kako Kalkulator registracije vozila koristi i štiti podatke koje nam pružite prilikom posete i korišćenja https://kalkulatorregistracijevozila.rs

Zadržavamo pravo da promenimo ovo pravilo u bilo kojem trenutku, s tim što ćete o tome odmah biti obavešteni. Ako želite da budete sigurni da ste u toku sa najnovijim promenama, savetujemo vam da često posećujete ovu stranicu.

Koje korisničke podatke prikupljamo

Kada posetite vebsajt, možemo prikupiti sledeće podatke:

  • Vaša IP adresa.
  • Vaše kontakt podatke i e-mail.
  • Ostale informacije kao što su interesi i preferencije.
  • Profili podataka o vašem online ponašanju na našoj veb stranici.

Zašto prikupljamo vaše podatke

Vaše podatke prikupljamo iz nekoliko razloga:

  • Da bolje razumemo vaše potrebe.
  • Kako bismo poboljšali naše usluge i proizvode.
  • Kako bismo slali promotivne e-poruke koje sadrže informacije za koje smatramo da će vam biti zanimljive, uz vaš prethodni pristanak.
  • Kako bismo prilagodili naš vebsajt u skladu sa vašim ponašanjem na mreži i ličnim preferencijama.

Zaštita i čuvanje podataka

Kalkulatorregistracije vozila se obavezuje da će obezbediti vaše podatke i čuvati ih kao poverljive. Naša kompanija čini sve što je u njenoj moći kako bi sprečila krađu podataka, neovlašćeni pristup i otkrivanje podataka primenom najnovijih tehnologija i softvera, što nam pomaže da zaštitimo sve informacije koje prikupljamo na mreži.

Naša politika kolačića (cookie policy)

Kada dozvolite da naš sajt koristi kolačiće, takođe se slažete da se koriste podaci koji prikupljaju u vezi sa vašim ponašanjem na mreži (analizira web saobraćaj, web stranice na kojima trošite najviše vremena i veb lokacije koje posećujete).

Podaci koje prikupljamo pomoću kolačića se koriste za prilagođavanje našeg vebsajta Vašim potrebama. Nakon što koristimo podatke za statističku analizu, podaci se u potpunosti uklanjaju iz naših sistema.

Imajte na umu da nam kolačići ne dozvoljavaju da na bilo koji način steknemo kontrolu nad vašim računarom. Oni se striktno koriste za praćenje stranica koje smatrate korisnim, a koje ne, tako da vam možemo pružiti bolje iskustvo.

Ako želite da onemogućite kolačiće, možete to učiniti tako što ćete pristupiti podešavanjima vašeg internet pretraživača.

Linkovi na druge veb stranice

Naš sajt sadrži linkove koji vode do drugih veb sajtova. Ako kliknete na ove linkove, Kalkulator registracije vozila nije odgovoran za vaše podatke i zaštitu privatnosti. Poseta ovim vebsajtovima nije regulisana ovim ugovorom o privatnosti. Obavezno pročitajte politiku privatnosti vebsajta koji posećujete.

Ograničavanje prikupljanja vaših ličnih podataka

U nekom trenutku možete ograničiti upotrebu i prikupljanje vaših ličnih podataka. To možete postići tako što ćete uraditi sledeće:

  • Kada popunite obrasce na veb stranici, proverite da li postoji okvir koji možete ostaviti neobeležen, ako ne želite da otkrijete vaše lične podatke.

Ako ste već pristali da podelite svoje podatke sa nama, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte:

Kalkulator registracije vozila neće iznajmljivati, prodavati ili distribuirati vaše lične podatke trećim stranama, osim ako nemamo vašu dozvolu. Možemo to da uradimo jedino i samo ukoliko nas zakon prisili.

Kalkulator registracije vozila,
20/3/2019