Kalkulator registracije vozila - vaša baza korisnih informacija

Kalkulator registracije vozila logo

Ko smo mi i šta želimo da vam pokažemo?

Naš sajt je pravi one-stop-shop za sve one koji su čak i na sekundu razmišljali da uvezu i registruju vozilo u našoj zemlji! Oni koji se plaše procedure, ne znaju koliko će “sve to da košta” ili žele da imaju pravu informaciju odmah, dobiće odgovore na jednom mestu.

Cenu registracije vozila određuju mnogi troškovi. Oni mogu biti fiksni, kao što su polisa i takse. Troškovi tehničkog pregleda ili usluge agencije za registraciju vozila spadaju u promenljive troškove, a to takođe važi i za zeleni karton, potrebne ateste i ostale administrativne usluge.

Mi raspolažemo kompletnim podacima za sve opštine na teritoriji Republike Srbije. Želimo da se vlasnici motornih vozila brzo i pouzdano informišu o troškovima prilikom registracije vozila.

Potrebna vam je samo važeća vozačka dozvola i par minuta da popunite formu na našem sajtu.

Naša usluga je potpuno besplatna, za sve korisnike. A ono što još treba da znate je:

  • Ne zadržavamo i ne zloupotrebljavamo podatke - podaci naših korisnika ne ostaju u našoj bazi. Vaši podaci su sa nama potpuno bezbedni.
  • Ne očekujte neželjene poruke i pozive
  • Nećemo vas zvati ili upućivati neželjenu poštu, promotivne poruke ili ponude. Od nas ćete dobiti email samo kada je to u vezi sa nekim vašim konkretnim zahtevom.